Hør spændende historier

fra den fantastiske

cirkusverden

Omvisning / workshops

Omvisning på Cirkusmuseet

Det er muligt at bestille en spændende omvisning på Cirkusmuseet. Her vil du kunne høre nogle af de mange underholdende historier som udstillingerne rummer, og samtidigt vil du få et større indblik i kunstarten cirkus.

Pris: 400 kr. + entré i museets åbningstid og 800 kr. + entré udenfor åbningstiden.
Antal: maks 25 personer pr. omvisning. Vi kan lave to omvisninger på samme tid, hvis man er flere, så I kan komme 50 på en gang.
Tid: 60 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller tlf. 36490030

Du er også velkommen til at ringe til museumsinspektør Mikkel Knudsen på tlf. 36490030, hvis du har yderligere spørgsmål.

Seniorcirkus

Ingen er for gamle til at lege, og cirkus er for alle uanset alder. Derfor har museet også et særligt tilbud til seniorer, hvor en omvisning bliver kombineret med en cirkusworkshop. Her vil du udover at høre de spændende historier på museet prøve forskellige cirkusdiscipliner hvor der arbejdes med koordinationen, balancen og styrken. Alle kan imidlertid være med uanset fysisk formåen, og der er garanti for en sjov og inspirerende fælles oplevelse.

Pris: 600 kr. + entré i museets åbningstid. Udenfor åbningstid koster forløbet 2300 kr. + entré.
Antal: Maks. 25.
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller kontakt Mikkel Knudsen tlf. 36490030.

Workshops for private og foreninger

Du kan også booke en cirkusworkshop i forbindelse med familieudflugten eller foreningsturen. Workshoppen kan laves så både børn og voksne kan deltage og varer 90 min. I vil prøve at arbejde med forskellige cirkusdiscipliner så som jonglering, akrobatik, trapez m.m. og der vil være god plads til nye udfordringer og masser af grin. Workshoppen bliver sluttet af med, at I laver en forestilling for hinanden.

Pris: 2000 kr. for maks. 30 pers., 4000 kr. for maks 50 pers.
Tid: 90 min.
Booking: info@cirkusmuseet.dk eller Mikkel Knudsen tlf. 36490030

Omvisning i Avedørelejren

Museet ligger i Avedørelejren, der oprindeligt var en militærlejr, men som idag fungerer som en spændende bydel, hvor der er en blanding af erhverv, kultur, boliger, vandrerhjem, børneinstitution m.m.

Her kan du også få en rundvisning, hvor danmarkshistorien, bliver blandet med den lokale historie og underholdende anekdoter fra militærlivet.

Pris: 750 kr. på hverdage fra kl. 9-16 og 1500 kr. udenfor det tidsrum.
Tid: 60 min.
Antal: Maks. 40
Booking: Omvisningen kan bookes ved henvendelse til Cirkusmuseet på info@cirkusmuseet.dk.