Cirkusleg hver søndag

for hele familien

Cirkusleg

Fra søndag til torsdag i hele juli samt alle søndage resten af året  fra kl. 11-12.30 kan du tage hele familien med til cirkusleg på Cirkusmuseet. Her kan I prøve en række forskellige cirkusaktiviteter så som jonglering, balancegang, trapez med mere. Skulle I få brug for hjælp, står vores artist klar til at kunne give instruktion og hjælp.

Cirkusleg er inkluderet i entrébilletten til museet, så det er gratis for børn i følge med voksne, mens den koster 50 kr. for voksne. Der kan også købes årskort museet der også giver adgang til cirkusleg hver søndag.

Cirkusleg finder sted i Fægtesalen, der ligger bag museet, men billetter skal hentes på selve museet. Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Kommer I fra en institution, kan I booke Cirkusleg fra mandag-torsdag i hele juli fra kl.10-11. Max 28 børn. Pris 300,-. Tilmelding skal ske på cirkusbyen@hvidovre.dk og er bindende.

Mange af rekvisitterne, som bliver brugt til workshoppen, kan købes i museets butik, hvis du ønsker at arbejde videre med artisteriet hjemme.