Giv dit barn en

oplevelse for livet

Børnefødselsdag

Cirkusmuseet arrangerer børnefødselsdage, hvor det eneste du skal tænke på er at møde med et godt humør. En børnefødselsdag består af følgende:

– En sjov rundtur på museet med en formidler, hvor der vil blive fortalt historier, leget og     set film undervejs.

– Kagemand og juice i et pyntet lokale, der er dækket op. I har mulighed for selv at     medbringe yderligere forplejning.

– Workshop med en professionel artist i vores hus til cirkusaktiviteter. Her vil børnene       prøve forskellige cirkusdiscipliner under kyndig vejledning, men altid med et smil på læben. De vil opøve færdigheder, så de efter en times workshop vil kunne lave en lille cirkusforestilling for dere forældre og søskende, som I er velkomne til at invitere. Ved 0. klasser vil vi imidlertid slutte af med fri leg i stedet for en forestilling. Forældre og søskende har mulighed for at komme forbi og være med.

Du kan også vælge at tilkøbe pakken “Børnefødselsdag med tryl”, hvor børnene vil få et underholdende trylleshow med en professionel tryllekunstner på ca. 20 min. i forlængelse af rundvisningen. Tilvælger du tryllepakken koster hele arrangementet 3800 kr.

Alder: 6-15 år.
Pris: 2950 kr. alt inkl.
Antal: Max 28 børn (en skoleklasse) 
Tid: 3,5 time
Hvornår: Børnefødselsdagen kan bookes til gennemførelse lørdage og søndage med start kl. 10.30 eller 13.30. Du kan også forespørge på andre dage, og vi vil gøre vores bedste for at få det til at passe ind.

Kontakt Line Vittrup eller Mikkel Knudsen på Cirkusmuseet på tlf. 36 49 00 30 eller info@cirkusmuseet.dk for mere information og booking.

Download invitation til børnefødselsdag, som du kan bruge, hvis du har booket en børnefødselsdag på museet.

Du kan læse anmeldelser af børnefødselsdage på Cirkusmuseet på Børn i byen

Vi afvikler børnefødselsdage på Cirkusmuseet hele året. Det er en god idé at booke senest en måned før arrangementet, men du kan selvfølgelig være heldig at få plads, selv ved bookinger foretaget kortere tid før arrangementet skal afholdes.