Påskesjov på Cirkusmuseet

I påsken byder vi på masser af oplevelser for hele familien.

Lørdag d. 8/4 har vi I i anledningen af International Cirkusdag ekstraordinært åbent fra kl. 10-14. Dagen byder på oplevelser for både store og små, som du kan læse om her.

Søndag d. 9/4 har vi Cirkusleg fra kl. 11-12.30, hvor du kan prøve alt fra jonglering til trapez

Fra mandag d. 10/4 til og med onsdag d. 12/4 har vi et særligt særligt påskeprogram. På vores 2. sal kan du slå dig løs på vores Kreative Værksted, hvor hele familien kan få en hyggelig stund sammen. Vi stiller materialer til rådighed, og så er det kun fantasien, der sætter grænser. Værkstedet er åbent fra kl. 10-15.
Vil du selv prøve kræfter med artisteriet har vi Påskecirkusleg fra kl. 11-13, hvor vores artist vil være klar til at hjælpe. Der er selvfølgelig også mulighed for at gå på opdagelse i vores udstilling, hvor du f.eks. kan forsøge at løse Truxas gåde med Cirkusjagten. Museet er åbent til normal tid dvs. kl. 10-15.

Søndag d. 16/4 er der Cirkusleg fra kl. 11-12.30 og åbent i udstillingen fra kl. 10-15.

Torsdag d. 13/4 og mandag d. 17/4 er der åbent til normal tid fra kl. 10-15, hvor du kan nyde udstillingen.

Vi ses i påsken.