International Cirkusdag

Lørdag d. 8/4 har vi ekstraordinært åbent med aktiviteter for alle aldre, når vi fejrer International Cirkusdag. Til alle museets aktiviteter er der fri entré.

Kl. 10.00 åbner museet. Gå på opdagelse i udstillingen ellers slå dig løs på vores kreative værksted, hvor vi stiller alle remedier til rådighed.

Kl. 11.00-12.30 Prøv at jonglering i en rigtig cirkusmanege. Vi rykker Cirkusleg ud i Baldonis flotte cirkustelt og giver dig mulighed for at prøve kræfter med jonglering i manegen under vejledning af vores artist.

Kl. 11.15 Foredrag med den anerkendte tryllekunstner Joachim Solberg i auditoriet (spørg om vej på museet). Joachim vil fortælle om sin verden og historier fra et langt liv med magi.

Kl. 13.00 Oplev tryllekunstneren Philipokus. Philipokus har det ikke fra fremmede, idet hans far er Joachim Solberg. Philipokus vil give et underholdende trylleshow.

Kl. 14.00 Baldoni laver forestilling i deres cirkustelt. Der er favorable priser på dagen og billetter skal købes direkte hos Baldoni eller ved teltet på dagen.

Museet lukker kl. 14.00 på denne dag.

Cirkusdagen er arrangeret af Cirkusmuseet og Danske Cirkusvenner i samarbejde med Cirkus Baldoni.

Vi glæder os til at se dig.