Cirkusleg søndag kl. 11-12.30

Få en sjov og anderledes oplevelse for hele familien til Cirkusleg søndag fra kl. 11-12.30. Her kan I prøve jonglering, trapez, balancegang, stof, ringe, akrobatik, magi og meget mere. Cirkusmuseets artist vil være behjælpelig, og I kan deltage så længe du har lyst i tidsrummet.

Cirkusleg er inkluderet i entréprisen og billetter skal hentes på museet, inden I går til Cirkusleg, som finder sted i Fægtesalen, som er vores hus til cirkusaktiviteter.

Cirkusleg er ikke for grupper på over 10 personer. Ved grupper på over 10 personer henviser vi til vores workshops eller børnefødselsdagskoncept.

Der er ikke Cirkusleg følgende søndage
19/11, hvor du istedet kan opleve Cirkus Baldonis julecirkus. Billetter skal købes direkte hos Baldoni.
10/12, hvor der er julemarked. Der er fri entré til museet denne dag og masser af aktiviteter
17/12, hvor Cirkus Arcus laver juleforestilling.

Vi glæder os til at se jer!