Benny Schumanns jubilæumsshow

I efterårsferien fra d. 16.-20. oktober alle dage kl. 11, kan du opleve den fantastiske artist og klovn Benny Schumanns 50 års jubilæumsshow. Billetter kan reserveres på info@cirkusmuseet.dk og koster 50 kr. for voksne, mens det er gratis for børn i følge med voksne. Reservationen er først gældende, når der er modtaget en bekræftelse sendt af museet.

Benny Schumann vil i et underholdende show for alle aldre vise nogle af sine bedste numre fra sin karriere. Du kan bl.a. opleve bugtalerkunst, balancegang, komik og ikke mindst hans varemærke, det kendte tallerkennummer, hvor han på nervepirrende vis balancerer og roterer 12 tallerkener på samme tid.

Benny Schumann er ud af den kendte cirkusslægt Schumann, der i mange år optrådte i bl.a. Cirkusbygningen. Han er en af de dygtigste cirkusartister Danmark har fostret, og fejrer i år, at han har virket som soloartist i 50 år. Du kan roligt glæde dig til en enestående show.